Povratak na vrh

Rasprave po točkama dnevnog reda

Saziv: IX, sjednica: 13

PDF

2

  • Prijedlog za iskazivanje povjerenja dr. sc. Zdravku Mariću, ministru financija, i za obavljanje dužnosti potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske, Predlagatelj: predsjednik Vlade Republike Hrvatske
19.07.2019.
Sada idemo na Prijedlog za iskazivanje povjerenja Zdravku Mariću, ministru financija i za obavljanje dužnosti potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske.
Predlagatelj je ponovno predsjednik Vlade, Andrej Plenković, a u skladu s člankom 119.-im Poslovnika Hrvatskog sabora rasprava je provedena na sjednici Odbora za Ustav, Poslovnik i politički sustav.
Sukladno članku 119.-om, stavku 10.-om Poslovnika, o ovom Prijedlogu isto tako ne vodimo raspravu na plenarnoj sjednici i još jednom naglašavam da je i za iskazivanje povjerenja potpredsjedniku Vlade Mariću potrebna natpolovična većina svih zastupnika, 76.
Sada dajem na glasovanje Prijedlog za iskazivanje povjerenja Zdravku Mariću, ministru financija i za obavljanje dužnosti potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske.
Molim glasujmo.
Utvrđujem da je većinom glasova, 82 ZA i 2 PROTIV, iskazano povjerenje Zdravku Mariću, ministru financija i za obavljanje dužnosti potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske.

…/Pljesak./…
PDF